Der findes mange gode og interessante muligheder for at tilføre legeværdi og fysisk aktivitet til indendørsområder. Vi skaber indendørs sanseuniverser, multilegeområder med stor funktionalitet og fleksibilitet, fordybelsesområder med mulighed og plads til temaleg og rekreative aktiviteter.

Vi er specialister i at identificerer muligheder for legeværdi og -aktiviteter på selv de mindste områder. Vores faglighed og erfaring gør, at vi kan tilbyde helt unikke indendørs legepladsløsninger. Har I et rum, som I godt kunne tænke jer blev legeoptimeret, så tager vi gerne en snak omkring mulighederne for en indendørs legeplads hos jer.

  • Fleksible løsninger i slidstærke materialer

  • Skræddersyede løsninger og designforslag

  • Høj legeværdi og og funktionalitet

  • Stor sikkerhed samt solide og udvidelses sikrede løsninger.

Sæt fokus på leg med den indendørs legeplads

Bring legen indenfor

Tidligere var den indendørs legeplads forbeholdt steder som institutioner, skoler, fritidshjem eller indkøbscentre og lignende.

I dag ser efterspørgslen noget anderledes ud. Flere og flere har fået øjnene op for, hvad legeredskaber og rekreative oaser kan tilføre til alle slags indendørsmiljøer. Kontorer med rutsjebaner, slisker og kurestænger, indendørsgynger og fantasifulde aktivitetskroge er blot nogle af de mange løsninger, der i dag definerer den indendørs legeplads. Mulighederne er uendelige.

Vi har stor erfaring med at tilføre indendørs miljøer legeværdi og rekreative kvaliteter, der i høj grad med til at skabe et fantastisk indemiljø. Vi er aktive væsner og vores kroppe kræver fysisk aktivitet for at fungere optimalt. Den indendørs legeplads et utrolig interessant oplevelsesrum, der er i konstant udvikling og som vi elsker at beskæftige os med.

Et af de første steder i Danmark til at kaste sig over denne trend er hovedstadsområdet. Vi ser stor udvikling i brugen af den indendørs legeplads i København, hvor virksomheder såvel som skoler og institutioner leger med, hvordan et indendørs legemiljø kan se ud.

Der har tidligere været en tendens til, at den indendørs legeplads blev undgået, fordi man var bange for lydniveau og støj, ubalance i indemiljø og fordi man primært anså fysisk aktivitet som noget der fandt sted udendørs. I dag peger pilen en anden retning. Den indendørs legeplads – har man fundet ud af – er faktisk med til at etablere et mere harmonisk og balanceret indemiljø, som i høj grad er med til at højne børns koncentrationsevne i løbet af dagen og produktiviteten på arbejdspladsen.

Transformering af rum – multifunktionelle løsninger

Vi tilbyder løsninger, der gør det muligt at skabe rum med multifunktionelle legekvaliteter. Transformér jeres rum på få minutter. Ved hjælp af fleksible og let-anvendelige legemoduler, kræver det kun én enkelt person at betjene. Dette betyder, at I som børnehave, vuggestue eller skole ikke behøver at stille hele rum til rådhed for et specifikt formål. En hyggekrog til læsning, historiefortælling eller musik kan på kort tid forvandles til et legemiljø med gynger, torve, faldunderlag og tumleredskaber.

Vi samarbejder med nogle af de mest innovative brands, der er kendetegnet ved at skabe fleksible og gennemtænkte koncepter. Der er derfor tale om produkter af meget høj kvalitet, og som er designet til rent funktionelt at gå i samspil med de øvrige produkter. Produkterne er kreative, fantasifulde og farverige. Du kan se vores indendørs legeredskaber her.