Hard Body Hang

Hard Body Hang skaber redskaber til træning og fitness. Deres træningsprodukter er skabt til træning med egen kropsvægt – både uden- og indendørs. Produkterne er skabt i samarbejde med professionelle atleter, der har været med til at sikre kvaliteten af produkterne.

Produkterne fra Hard Body Hang er blandt andet særdeles velegnet til det nye træningsfænomen Calisthenics, der i høj grad baseres på træning med egen kropsvægt og så få træningsredskaber som muligt. Derfor er produkterne fra Hard Body Hang multifunktionelle, hvilket også gør dem brugbare i forbindelse med parkour-træning.

Produkterne er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang holdbarhed i forbindelse med både uden- og indendørs brug. Mange af produktpakkerne giver dig mulighed for at skabe dine egne træningsfaciliteter og strukturerer og planlægge jeres træningsmiljø, præcis som I ønsker det.

Med produkterne fra Hard Body Hang har du altså mulighed for at skabe et træningsområde til både uden- og indendørs brug. Du får multifunktionelle produkter i et minimalistisk og funktionelt design, der er nemt at gå til og at montere.

Vi tager gerne en snak med jer, hvis I har nogle spørgsmål til opsætning og anvendelse af produkterne.