Ønsker du en unik legeplads eller rekreativt uderum med et helt særligt udtryk? Skal jeres museum, institution eller skole bruge legeredskaber eller udsmykning, der er af helt særlig karakter? Så er en skulpturlegeplads lige præcis dét, som I er på udkig efter.

Med Legepladsspecialist.dk som jeres leverandør af en unik legeplads eller legeredskaber, har I mulighed for at få bygget lige præcis den eventyrlegeplads I har i tankerne. Vi har gennem vores mange års erfaring i branchen opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere, som gør, at vi kan levere udsmykning og legepladsredskaber som matcher præcis det I skal bruge for at skabe jeres egen unikke legeplads.

Vi hjælper jer igennem alle de essentialle faser af den kreative process, der skal skabe rammerne for jeres unikke legeplads eller aktivitetsrum. I vil få kyndig support og rådgivning af vores erfarne specialister inden for landskabs arkitektur og design. Vi kan assistere jer gennem analyse-delen, den eller de kreative faser og helt frem til selve monteringen og etableringen af jeres legeskabsunivers.

  • Unik legeplads eller aktvitetsrum – vores skulpturelle legeplads er unika-områder, der er specielt designede til jeres ønsker og behov.

  • Konceptudvikling og tematisering – vi rådgiver og hjælper jer igennem alle de essentielle faser fra den kreative konceptualisering og frem til etableringen og monteringen af legepladsen.

  • Høj legeværdi og holdbarhed – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores legepladser. I vil derfor være sikret en høj grad af legeværdi.

  • Stor erfaring og stærke kompetencer – Vi har stor erfaring og kompetencer på tværs af alle de relevante vidensområder, der sikrer kvaliteten af det endelige produkt.

  • Sikkerhed og trygge rammer – vi garanterer den højeste grad af sikkerhed, så jeres brugere trygt og sikkert kan lege på området.

Legeredskaber og legesikkerhed er vigtige aspekter på legepladser

Vi hjælper dig med den helt rigtige løsning

Eventyrlegeplads med flotte skulpturer og fantasifulde legeredskaber

Nogle gange har et område et så særpræget udtryk, historie eller identitet, at traditionelle legeredskaber bare ikke er godt nok. Udtrykket af en skulpturlegeplads er helt essentielt i forhold til at understøtte omgivelserne, sådan at identiteten af området bliver forstærket og ikke fremmedgøres. Med en skulpturlegeplads har du muligheden for, at skabe et helt unikt og eventyrligt aktivt og rekreativt uderum, der tilfører jeres område legeværdi og fysisk udfoldelsesmuligheder.

Vi har mulighed for at tilbyde stor fleksibilitet i produktionen af vores løsninger og legeredskaber, og vi kan imødekomme jeres ønsker i forhold til funktionalitet, materialevalg og udtryk såvel som vi kan bistå med specialistviden i forhold til områdets legeværdi og sikkerhed. På den måde skaber vi sammen muligheden for eventyrlig leg, der matcher jeres behov for at skabe en helt unik legeplads, hvor leg, læring og udtryk går op i en højere enhed.