Vellykkede legepladser bliver ofte et naturligt samlingspunkt for omgivelserne og skal være med til at aktivere os. Vores legepladser giver mulighed for leg, læring og afkobling. Vi fordrer et godt og aktivt samliv i inspirerende rammer.

Vores legepladsløsninger og oplevelsesrum tager udgangspunkt i et ønske om at prikke til børn, unge og voksnes. Vi skaber nysgerrighed og udvikler fysiske rammer og aktiviteter, der giver børn såvel som voksne lyst til at bevæge sig.

Hos os får du skræddersyede legeløsninger med høj legeværdisikkerhedsolide og funktionelle legeredskaber til en fair pris.

Miljøbevidste legepladser med høj sikkerhed og legeværdi

Allemandslege

Vi bygger uden- og indendørs aktivitetsrum til alle formål. Vi skræddersyer vores løsninger efter jeres ønsker og behov. Det er vigtig for os, at du når i mål med de visioner, som du har sat dig for jeres legeplads eller aktivitetsområde og at jeres nye legeplads bliver et trygt rum med de bedste legemuligheder. Du kan se vores udvalg af produkter her

Som legepladsleverandør har vi stor erfaring med etablering af både store og små legepladser til alle slags formål. Vi sigter altid mod at levere miljøvenlige og kvalitetsbevidste legeløsninger, der har en lang holdbarhed og høj grad af legeværdi. For at gøre det nemmere for dig at komme nærmere på præcis den type af legeplads, du eller I har i tankerne, så har vi inddelt vores legepladser i nogle overordnede kategorier, som du finder i menubaren i toppen. Har du noget helt andet i tankerne, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Hos vil du være sikret ærlige løsninger, der fører dine lege- og aktivitetsvisioner ud i livet til en fair pris.

Vi tilbyder dig færdige legepladsløsninger, såvel som vi er din sparringspartner, der give dig den fornødne inspiration og indsigt til udviklingen af din nye legeplads. Vi ønsker at engagere og invitere dig til at udforske de sjove og kvalitetsorienterede løsninger sammen med os. Det er sådan vi kommer i mål med at skabe legepladsen, der præcist matcher jeres vision og som giver dine brugere den bedste og mest optimale legeoplevelse. På den måde kan man godt sige, at vi skaber unikke og særligt udviklede løsninger specifikt til dig – uden at det koster mere end andre steder.

Du skal føle jer sikker, og det sørger vi for ved at give kvalitativ og objektiv rådgivning gennem hele processen – sådan arbejder vi bedst.

Lige 5 minutter mere…

Flow på legepladsen er utroligt vigtigt for helhedsoplevelsen af oplevelsesrummet. Vi brænder for at skabe rum til fysisk aktivitet og leg, der får børn, unge og voksne til at komme igen og bruge 5 minutter mere i forhold til andre legepladser. Dette sørger vi for ved at skabe problemfri leg, hvor alle har mulighed for at koble af og nyde de fysiske aktiviteter og rekreative kvaliteter på legepladsen. En voksens rolle på en legeplads skal ikke fokusere på problemløsning og konflikthåndtering – de skal være med til at sparke legen igen og inspirere børn til at turde kaste sig ud i forskellig fysisk aktiviteter. Dette opnås ved at planlægge legepladsens overordnede flow ned til mindste detalje – og det er vi specialister i. På den måde skaber vi rum, plads og overskud til alle dem der anvender vores legeplads. Tag kontakt til os i dag.

Din inspiration til nye legeoplevelser.

Med Legepladsspecialist.dk som samarbejdspartner, er I sikret topkvalificeret rådgivning og inspiration til legepladsen. Vi vil bistå med en høj grad af faglig viden og erfaring i alle projektets faser, uanset om der er tale om legepladssikkerhed, legeredskaber eller legeværdi. Vi sørger for, at jeres nye legeplads bliver en naturlig og integreret del af omgivelserne – kort sagt bygger vi legepladser til morgendagen med respekt for områdets historie og udtryk!

Legepladser fra Legepladsspecialist.dk garanterer:

  • Høj legeværdi og funktionalitet

  • Innovative løsninger

  • Sikkerhed og gode materialer

  • Skræddersyede løsninger

  • Specialistviden og rådgivning