Vandleg kan tilføre fysisk aktivitet helt nye dimensioner, hvor alle kan være med. De naturlige og rekreative oaser i nærheden af vandområder er populære udflugtsmål i forbindelse med havneprojekter og byfornyelser.

Vandlegepladser giver en utrolig fleksibilitet og et væld af nye muligheder for, hvordan man kan tilføre et område legeværdi. Vand giver nogle naturlige fordele og man kan udfordre og indbyde til fysisk leg på helt andre måder i forhold til den klassiske legeplads.

Legeredskaber og legesikkerhed er vigtige aspekter på legepladser

Vandleg med fordele

Leg og fysiske aktiviteter i vand har flere fordele. Motorisk udfoldelse i vand er med til at styrke vores muskler og fysik. Særligt i forbindelse med genoptræning og træning generelt har man fået indsigt i, hvor fordelagtigt vandleg og –aktivitet er. I det danske klima er der dog nogle klare ulemper i forhold til vandleg. Det danske vejr er sæsonpræget, og vi har flere perioder, hvor vandleg – for de fleste – ikke er en attraktiv aktivitet. Derfor er det for mange en klar fordel med fleksible og mobile vandlegeredskaber, som er nemme at tage frem og tilbage.

Vi har gode erfaringer med netop denne form for vandlegeplads i Danmark. Netop fleksibiliteten gør, at vandlegepladsen i dag ikke behøver at ligne den i morgen, og det er nemt og lige til, at bygge et vandlegeland, som passer til præcis de brugere der besøger området på den pågældende dag. Den store flytten frem og tilbage gør også, at det er nødvendigt med slidstærke og holdbare vandlegeredskaber. Vi tilbyder legeredskaber til vandlegepladsen af høj kvalitet, sikkerhed og fleksibilitet, så I kan skabe et legemiljø med høj legeværdi, hvor folk ønsker at komme igen.

Plask!

Set fra et bevægelsesperspektiv, så er vandegepladser en utrolig interessant mulighed for at skabe oplevelsesrum, der skaber rekreative og sjove muligheder for motorisk udfoldelse og samliv. Vi har stor erfaring med konceptutalisering af lege- og opholdelsesområder nær vandmiljøer, hvor vi samler beboere og besøgende og inviterer til sjove oplevelser og fysiske aktiviteter.