Skateparken er det fleksible aktivitetsrum, hvor der er plads til leg på tværs af aldersgrupper. En skatepark handler i høj grad om flow, bevægelsesfrihed, dynamik og mulighed for at udfordre sig selv på nye måder.

Skateområdet et naturligt samlingsområde for både børn, unge og voksne. Særligt i de urbane miljøer er skaterparken blevet et eftertragtet opholdssted, som dagligt samler både aktivt udøvende og forbipasserende og nysgerrige personer, der kigger på.

Hos Legepladsspecialist.dk har vi stor erfaring med både uden- og indendørs skaterparker. Vi kan tilbyde færdigt udviklede konceptløsninger eller hjælpe dig gennem den kreative process, der skal til for at skabe præcis det skateområde, som du har i tankerne.

Skab et skateområde efter dine ønsker og visioner

Vores tilgang til leg, bevægelse og planlægning af fysiske aktivitetsområder gør det naturligt for os at tilbyde løsninger indenfor skateområder og pumptracks. Vi er i høj grad inspireret af skateboarding som kollektiv kulturbevægelse og ønsker at skabe løsninger, der understøtter og forstærker denne form for fysisk udfoldelse.

Vores løsninger giver dig mulighed for at skræddersy et skateområde efter jeres behov. Vi har stor erfaring og indsigt i skate og surf-kulturen, hvor flere af os har en baggrund som aktivt udøvende på konkurrenceplan. Vi formår at skabe løsninger, der forholder sig til specifikke ønsker om udtryk, muligheder og sværhedsgrad.

Vores løsninger tager udgangspunkt i modulbaserede løsninger såvel som skræddersyede elementer til skateparken. Du har derfor stor frihed i designfasen af området. Vi leverer løsninger i cement såvel, som vi også arbejder i træelmenter og rammer til eksempelvis ramper, banks, quaters, grindboxes og rails. Kort sagt kan vi finde lige præcis den løsning, som du er på udkig efter.

Fleksible skateløsninger til alle behov

Vi kan tilbyde løsninger med uendelige skaleringsmuligheder. Vi kan hjælpe dig med dit projekt, uanset om du skal bruge et lille skateområde til kvarteret eller boligområdet eller den store skatepark, der skal trække folk til fra hele regionen. Vi har kompetencerne, visionerne og produkterne til at sikre, at skateparken bliver præcis som du ønsker det. Vi supporterer og vejleder gennem hele processen, såvel som vi kan være med til at konceptualisere dine drømme og visionerne.