Naturlegepladsen er til dig med særlige krav til æstetik, holdbarhed og bæredygtighed. Vores naturlegepladser består af smukke og unikke legetårne, forhindringsbaner, svævebaner, klatreredskaber, gyngestativer og træhuse. Uanset hvilke redskaber I ønsker jer, så kan Legepladsspecialist.dk hjælpe jer til den helt rigtige løsning.

Vores naturlegepladser tilbyder skræddersyede løsninger med et stort fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Vi har et stort udvalg af legeredskaber i det meget robuste og langtidsholdbare Robiniatræ, hvor vi har et stort antal af træmodulløsninger. Og til dig der ønsker noget helt særligt og unikt, så kan vi skræddersy legeredskaber fra bunden.

Vores naturlegepladser skaber rammerne for god, fantasifuld og naturlig leg, der udfordrer børn motorisk og intellektuelt under sikrer rammer, der er tilpasset det danske vejr.

Vores naturlegepladser tager afsæt i den nordiske designtradition, hvor funktionaliteten er i førersædet og skaber en intuitiv tilgang til leg, fysisk aktivitet og læring. Leg og fysisk aktivitet skal være dynamisk og vi mener, at naturlegepladsudstyr skal inspirerer og invitere til alsidig og fleksibilitet i dets anvendelsesformer.

  • Suveræn holdbarhed – stort udvalg af legeredskaber i de bedste træsorter

  • Høj legeværdi – legeredskaber i høj kvalitet og funktionalitet

  • Sikker og tryg legeplads – legepladser med den højeste sikkerhed

  • Legepladser til leg og læring – vi skaber legepladser der udfordrer og inspirerer børn til udvikling.

  • Sparring og rådgivning – erfarne specialister rådgiver og supporterer gennem hele etablerings-fasen

Vi hjælper dig med den helt rigtige løsning

Fantastiske legeuniverser i naturlige omgivelser

Naturlegepladsudstyr der bringer dig tættere på naturen

Vores tilgang til en naturlegeplads tager stilling til omgivelsernes betydning for fysisk aktivitet og strukturel forandring. Ved at inddrage naturlige elementer som en del af vores naturlegepladsudstyr sætter vi læring om vores omgivelsers betydning på dagsordenen og opfordrer børn, unge og voksne til at få jord under neglene!

Funktionalitet og legeværdi er de grundlæggende værdier for naturlegepladser – vi mener, at dette bør understøttes af en sund og lærerig tilgang til vores natur. Ved at skabe rekreative områder for leg og læring, hvor vores børn har mulighed for at komme naturen nærmere, sikrer vi en større forståelse og nysgerrighed for vores omgivelsers betydning og værdi.

Netop derfor har vi hos Legepladsspecialist.dk taget et direkte valg, når det kommer til vores naturlegepladsudstyr. Vi anvender kun certificeret træ, såvel som vi kan tilbyde træsorter, hvor du er garanteret den længste levetid og funktionalitet. Vores træsorter er FCS-certificeret, hvilket betyder at materialevalget for hvert enkel naturlegepladsudstyr kan spores tilbage til præcis det område, hvor træet stammer fra.

Det lyder måske meget godt det hele – men hvad med legen?

Vores legeløsninger tager altid udgangspunkt i den samme filosofi – Leg skal være sjov, lærerig og indbydende. Vores naturlegepladser er ingen undtagelse. Faktisk mener vi, at vi har nogle af de bedste muligheder for at skabe optimal legeværdi på vores naturlegepladser. Der er utrolige muligheder for at skabe skræddersyede løsninger og legeredskaber, som er formgivet til at udnytte omgivelserne til fulde. Vi inddrager på den måde terrænets former i vores legeløsninger til en naturlegeplads. 

Naturligt legeunivers med en naturlegeplads

I Tisvildeleje har vi skabt en naturligplads med et helt særligt tema. Midt i skoven er der blevet skabt en legeplads, hvor alle legebørn inviteres ombord på et skib, der danner centrum for legepladsens flow og legeredskaber. I et organisk flow har børn, unge og voksne mulighed for at lege på et væld af forskellige måder – alt sammen skabt i en fælles historiefortælling, der er med til at forstærke legepladsens udtryk – og det giver indtryk. Se en kort rundvisning af lege pladsen.

Loading...