Den klassiske legeplads har vi allesammen leget på. Her finder du alle de klassiske legeredskaber, der er et sikkert hit hos børn som voksne. Den klassiske legeplads tilbyder stor fleksibilitet i forhold til legeredskaber, farver, former og udtryk. Udvalget af legeredskaber, der passer til den klassiske legeplads er næsten uudtømmeligt og der er fri leg i udvælgelsen af legemoduler. Du finder et stort spænd i kvalitet, pris og materialevalg og du har derfor gode muligheder for at skabe et legemiljø, der matcher jeres budget og behov.

Den klassiske legeplads er, hvad mange betegner som den traditionelle form for den udendørs legeplads. Legeredskaberne tager udgangspunkt i de velkendte typer, som: gyngestativ, rutsjebane, vipper, legehus eller svævebane – men dette betyder ikke, at legepladsen skal ligne alle andre. Vores brede udvalg af legeredskaber og tilpasningsmuligheder gør, at I har stort råderum i forhold til at skabe det udtryk I ønsker.

Vores overordnede mission med den klassiske legeplads er, at skabe et trygt og sikker rum, der møder børn i deres univers. Det handler derfor om leg, læring og udvikling. Vi har mange års erfaring med bevægelse, motion og forskning i læring og læring.

  • Stor fleksibilitet – mange muligheder for sammensætning af legemoduler og -redskaber. Skab legepladsen der passer til jeres vision.

  • Høj legeværdi – legeredskaber af den højeste kvalitet med stor funktionalitet og holdbarhed

  • Slidstærke legeredskaber med minmimum af vedligeholdelse – Vi går op i at levere pålidelige redskaber til legepladsen, der sikrer lang holdbarhed og et minimum af vedligeholdelse.

  • Stor sikkerhed – vi skaber vores lege- og aktivitetsrum med udgangspunkt i sikkerhedskravende fra DS/EN1176.

Legeredskaber og legesikkerhed er vigtige aspekter på legepladser

Vi hjælper dig med den helt rigtige løsning

Udendørs legeplads med høj legeværdi

Vores klassiske legepladser er et populært valg til udeområder, hvor der ønskes at tilføres leg, aktiviteter og oplevelser. Uanset om der er tale om byområder, institutioner, park eller naturområder, så er legepladsen med de klassiske legeredskaber og læringselementer et sikkert valg.

Udvidelsesmuligheder og fremtidssikrede legeløsninger

En stor fordel med den klassiske legeplads er de fremtidige udvidelsesmuligheder. Det er nemt at tilføre nye legeredskaber og legeværdi til den klassiske legeplads. Hos os har du mulighed for at tilkøbe gode og gedigne legeredskaber, der passer perfekt ind i jeres nuværende legeunivers. Derved er det nemt, sikkert og enkelt at udvide og opkvalificere legeværdien og oplevelsen af jeres legeplads. Vi tilbyder rådgivning og sparring gennem optimeringsprocessen og I vil opleve tryghed i beslutningstagningsprocessen gennem hele forløbet. 

Vi brænder for at skabe de optimale rammer for leg og læring – så lad os kigge på jeres legemuligheder.

På vores hjemmeside finder du information om vores løsninger og tilgang til fysiske aktiviteter samt et bredt udvalg af produkter og produktkategorier. Vi udvider siden løbende med nye produkter og -kategorier, så hvis I ikke finder legeredskabet, der matcher dine ønsker så tag fat i os – så finder vi den rette løsning til dig.

Vi går op i, at de løsninger og legeredskaber vi tilbyder er af ordenlig kvalitet. Derfor vil du altid finde gedigne produkter, som vi kan stå inde for. Vi tager gerne en snak omkring jeres forventninger til vedligeholdelse, holdbarhed og legeværdi. Så hjælper vi jer med at finde løsningerne med de rette legeelementer. Hos os har du ligeledes mulighed for at få skræddersyede legeredskaber – så har du særlige ønsker eller behov, så har vi løsningen til dig.

En sikker løsning

Du går aldrig galt på legepladsen med de klassiske elementer. Du har mulighed for at skabe en sikker legeplads, der inviterer til inspirerende leg og læring med høj kvalitet. Dette betyder dog ikke, at du får en kedelig og traditionel legeplads. Hos os har du altid mulighed for at tilføje skræddersyede detaljer, og så sikrer vores rådgivning, at du får en legeplads med det rigtige flow på alle planer.