Det kan ofte være en besværlig proces at visualisere et aktivt uderum i tæt bebyggede og urbane områder. Sandheden er dog den, at der stort set altid findes muligheder, der muliggøre et sundt og aktivt udeliv – det kræver bare visionerne, erfaringerne og kendskab til kropslig udfoldelse og måder hvorpå disse bedst understøttes.

Der er høje krav til slidstyrke, sikkerheden og graden af vedligeholdelse når det kommer til legepladser og aktivitetsrum i byen. Vi leverer legeredskaber af den højeste kvalitet, der sikrer minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed. Vi kan tilbyde et stort og bred sortiment af produkter i rustfrit og galvaniseret stål såvel som I har mulighed for at tilføje legeredskaber i træ af højeste kvalitet og holdbarhed.

Vi sørger for at skabe legepladser, hvor børn og unge kan lege og lære trygt og sikkert.

  • Sikkerheden er i top – vores urbane legepladser gør det trygt og sikkert for børn, unge og voksne at lege.

  • Produkter af højeste kvalitet – stort udvalg af produkter og produktkategorier i højeste kvalitet. Rustfrie og slidstærke redskaber.

  • Minimal vedligeholdelse – vi sikrer at legepladsen er så vedligeholdelsesfri som muligt

  • Høj legeværdi – vi går aldrig på kompromis med legeværdi på legepladsen.

  • Rådgivning og support – vores erfarne specialister hjælper jer frem til den bedste løsning.

Legeredskaber og legesikkerhed er vigtige aspekter på legepladser

Vi optimerer byrum til leg og læring

Aktive og rekreative frirum i midtbyen

Legepladser i byen har flere funktioner. Det er typisk en af de typer af legepladser, som bruges af det bredest udsnit af befolkningen. Udover sin høje legeværdi, så kan legepladser i byen fungere som rekreative frirum for både store og små. Den urbane legeplads er med til at skabe ro og harmoni i det travle bybillede og give beboere og borgere en rekreativt udeområde, hvor de kan søge hen.

Da legepladsen i byen bliver anvendt af mange forskellige aldersgrupper er det være en fordel, at have øje for fleksible legeredskaber, der giver legeværdi til både de store og de små – det er her vores specialistviden kommer på banen. Vi kan tilbyde unikke løsninger, der giver rekreations- og legeværdi til mange på samme tid. Og så sørger vi selvfølgelig for, at sikkerhed og holdbarhed er i top.

Bemandede legepladser

Mangfoldigheden på legepladserne i byen har gjort, at man er begyndt at tilbyde unikke oplevelsesrum i midtbyen. Her findes der et væld af forskellige aktiviteter.  Sanserne kan få frit spil med sjove og inviterende legeoplevelser. For at få dette til at gå op i en højere enhed er de bemandede legepladser eksempelvis i København blevet et kæmpe hit. En bemandet legeplads er et aktivitetsrum, hvor der er tilknyttet et fast personale med pædagogiske og interpersonelle kompetencer. Dette muliggøre flere legeaktiviteter og -redskaber.

Bemandede legepladser tilbyder eksempelvis indearealer, hvor det er muligt for børn, unge og voksne at spille spil eller få hjælp til lektierne. Udendøre er der mulighed for at lege med Go-carts, låne hockeyudstyr og bolde samt andre legeredskaber, du ikke finder på de traditionelle og ubevogtede legepladser. Den bemandede legeplads er et koncept, der matcher utroligt godt med vores vision om, at tilbyde unikke og helstøbte lege- og læringsoplevelser, og vi har hos Legepladsspecialist.dk gode erfaringer i samarbejdet med bemandede legepladser i eksempelvis København.