Legeplads i naturen

Der findes utrolige muligheder for at gøre parker og rekreative udeområder til et fysisk aktivitetsrum uden at ødelægge freden og de skønne omgivelser. En legeplads i naturen giver nogle helt særlige muligheder. Vi har stor erfaring med at planlægge naturområder i forhold til legeværdi og rekreative muligheder.

Vi laver løsninger, der respekterer omgivelser og sørger for, at den fysiske aktivitet i form af legeredskaber skabes i harmoni og balance med park- eller naturområdets udtryk og identitet. Du kan læse mere om vores legepladser i natur- og parkområder her på siden.

Fantastisk legeplads i naturen

Skab leg og fysisk aktvitet i naturen

Vores løsninger til park- og naturmiljøer tæller alt fra både store og små legepladser, afslapningsmiljøer, bro- og gangstier såvel som træningsfaciliteter til alle aldre. Vi har stor erfaring i arbejdet med naturvenlige materialer, som tager sig godt ud i naturskønne omgivelser. Vi sørger for et harmonisk udtryk.

Med vores løsninger har du mulighed for at tilføre et område nye dimensioner, som kan være med til at trække flere interesserede til. Vi skaber oplevelsesrum, hvor samliv og fysisk aktivitet smelter sammen med naturen.

Vi udtænker vores legemiljøer og oplevelsesrum i flere planer. Her har du mulighed for at tilføre sjove legeredskaber og attraktive miljøer til afslapning midt i naturen. Vi arbejder også med implementering af lege- og oplevelsesredskaber imellem træerne, hvor du har mulighed for at skabe utrolige gangbroer og platforme i træernes toppe.

I forbindelse med legepladser og fysiske aktiviteter i park- og naturområder, sørger vi selvfølgelig for, at vores løsninger er af højeste kvalitet når det kommer til holdbarhed, legeværdi og funktionalitet. Vi er særligt opmærksomme på, at legeredskaber i parker og naturområder er særligt udsatte, derfor har I hos os mulighed for at få legeredskaber, der er beskyttet mod vandalisme og skiftende vejrforhold.

Vi arbejder løbende med at udvikle koncepter og legeoplevelser til park- og naturområder, så vi kan tilbyde præcis de løsninger I ønsker. Vi har stor indsigt i, hvilke muligheder der egner sig bedst til forskellige typer og former for tærren. Har du et specifik forespørgsmål så tag endelig kontakt til os – så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Tilfør skønne oplevelsesrum mellem træernes toppe

Kom sikkert til leg

Det er vigtigt for os, at I føler jer i trygge hænder når det handler om en legeplads i naturen. Vi sørger for, at legepladsen altid er indrettet således at dens anvendelses er brugbar og tilgængelig for så stor en brugergruppe som muligt. Ligeledes har vi øje for, at legepladserne er nemme at vedligeholde og anvende. Vi har derfor øje for vedligeholdelsesaspekterne fra de indledende faser.