Legepladser til særlige behov

Legepladsen til specialinstitutioner er aldrig den samme.

Der er altid særlige omstændigheder og behov, der skal imødekommes og det kræver den rette indsigt og erfaring. Vi har stor erfaring med at udvikle legepladser til specialinstitutioner og brugere med specielle behov, hvor det er nødvendigt med skræddersyede løsninger, der giver den tryghed og sikkerhed der er nødvendig samtidig med at der er en høj grad af legeværdi.

Unikke legeredskaber til legepladsen i specialinstitution

Problemfri leg for alle

Vores mål med legepladser til specialinstitutioner er at skabe oplevelses rum, der imødekommer lige præcis de behov der er tilstede. Vi skaber trygge og sikre rammer, hvor det skal være sjovt og stimulerende at opholde sig. Vi forsøger altid at skabe løsninger, hvor det er muligt for børn, unge og voksne at opleve leg, læring og fysisk aktivitet. 

Først og fremmest skal det være nemt for brugerne at navigerer rundt i legepladsens infrastruktur. Her har vi stor erfaring med udvikling af særlig belægning, der ikke skaber problemer under vanskelige vejrforhold, såvel som vi har gode erfaringer med udvikling af gode stiforløb.

Vi skaber oplevelsesrum, hvor der er stort fokus på sansemotoriske indtryk og redskaber, der i høj grad stimulerer sansemotorikken. 

Det vigtigste er, at brugerne af legepladsen i specialinstitutionerne føler sig fysiske aktive. Vi kan tilbyde mange forskellige og særligt udviklede legeredskaber, der giver dem mulighed for at blive fysisk stimuleret i rammer, hvor der er fokus på tryghed og sikkerhed. Vores oplevelsesrum og legepladser til specialinstitutioner skal være med til at styrke samliv og social omgang, ved at skabe faciliteter, der aktiverer og engagere både sanseligt og fysisk. 

Vi har gode erfaringer med sanselige legeredskaber, hvor der er fokus på alle de forskellige sanser i forskellige sammenhæng.

Legepladser med plads til alle

Vi tager hånd om legeværdien og skaber trygge oplevelser

Når der skal udvikles legepladser til særlige behov, er det vigtigt med både erfaring og indsigt i bevægelsesflow og -muligheder. Vi kan tilbyde legeværdi til alle – uanset behovet. Vi har stor erfaring med at udvikle helt specifikke og særlige løsninger, der bringer sjov, udvikling og læring. I vil få rådgivning og supportering under hele konceptualiseringsprocessen og opførelsesforløbet. Det er utroligt vigtigt for os, at I føler jer i trygge hænder og, at I føler at vores løsninger tager udgangspunkt i lige præcis jeres behov.