Områder til motion og trivsel

Når vi arbejder med udendørs træningsmiljøer er det med et fokus på at skabe et område, der understøtter og fordrer et sundt og aktivt liv. Vi fokuserer på løsninger med redskaber, der skaber fleksible og dynamiske træningsmuligheder gennem redskaber med lang holdbarhed og stilistisk nordisk design. Vi samarbejder med nogle af nordens mest profilerede brands inden for træningsredskaber og –produkter.

Vi har bred erfaring med mange forskellige træningsområder og kan tilbyde dig supportering og vejledning gennem hele processe – uanset hvilken form for træningsområder, du ønsker dig. Vi har et bredt udvalg af træningsudstyr og -redskaber.

Solide træningsredskaber der kan bruges af alle

Vores udvalg af træningsredskaber tager primært udgangspunkt i, at de skal kunne anvendes af så mange så muligt – så enkelt som muligt. Det betyder dog ikke, at træningsredskaberne er enkle eller ikke sætter selv de mest øvede motionister på hård prøve. Vi ønsker blot at levere træningsfaciliteter, som alle kan få noget ud af – uanset alder og kondition.

Træningsredskaberne er oftest minimalistiske i et klassisk, enkelt nordisk design der er karakteriseret af det gode danske håndværk. Vi ønsker at skabe træningsområder, der let og enkelt kan indgå i danskernes aktive hverdagsliv, og som på en naturlig måde kan komme til at indgå i omgivelsernes udtryk. Derfor har vi et fokus på, at skabe træningsområder der aldrig holder lukket, og som giver dig en stor grad af frihed, når du skal tilrettelægge og planlægge jeres nye træningsområde.

Funktionelle træningsredskaber der matcher en bred målgruppe med forskellige behov og ønsker om et aktivitet liv er fællesnævneren, når vi vejleder og guider dig gennem planlægningen af et nyt træningsområde. Vi kan selvfølgelig matche dit ønske om meget specifikke træningsfaciliteter og nicheområder inden for træning og motion, men vi har altid for øje, at skabe et så brugervenligt og inviterede område, som det er muligt.

Det skal være sjovt og udfordrende for begyndere såvel som den øvede motionist. Derfor er de fleksible træningsredskaber med mange anvendelsesformer et stort hit, når vi skaber områder til træning og motion.

Indendørs træningsfaciliteter

Til dig der ønsker et indendørs træningsmiljø har vi de helt rigtige løsninger. Vores forståelse for motion og kropslig trivsel gør, at vi kan arbejde med motion og bevægelse på tværs af alle områder. Ønsker du dig et helt klassisk træningsområde til fitness, styrketræning eller cross-fit, så står vi klar til at tage hånd om dine ønsker og behov. Vi har træningsudstyr til alle formål.

Som din leverandør af træningsudstyr og -redskaber er du garanteret solide og holdbare produkter, der understøtter dine præcise ønsker og behov. Vi garanterer en høj grad af kvalitet og sikkerhed, og så sørger vi for at træningsforholdende er så optimale som overhovedet muligt.