Vi bygger jeres nye legeplads

Leg og læring på legepladsen

er en vigtig del af vores opvækst og kontinuerlige udvikling. En legeplads er en af de første scener, hvor vi anvender sanser og motorik i forbindelse med fysiske og rekreative aktiviteter samtidig med, at vi afspejler os selv i andre.

Selvom en typisk legeplads i dag stadig består af alle de velkendte legeredskaber, som vi kender fra dengang vi selv var små, så er der sket utroligt meget inden for leg og læring. Vi har siddet med snuden nede i bøgerne og besøgt utallige legepladser og oplevelsesrum verden over – alt sammen for at indsamle den nødvendige viden, der gør, at vi kan tilbyde jer helt unikke legepladser, hvor legeværdi, læring, funktionalitet, sikkerhed og tryghed går op i en højere enhed.

Legeværdi

Den højeste legeværdi på vores legepladser

Fokus på leg og læring

Legeværdi og læring er helt essentielle aspekter på alle vores legepladser.

Sikkerhed

Sikkerhed er et must på vores legepladser

Det skal være trygt at lege

Høj sikkerhed er en selvfølge, når du bygger med os

Funktionelt

Funktionaliteten er i fokus i alle vores legeredskaber

Legeredskaber der fungerer

Funktionelle legeredskaber der har lang holdbarhed og lavet af gedigne materialer

Rådgivning

Kvalificeret rådgivning gennem hele processen

Sammen leger vi bedst

Vi leverer rådgivning og specialistviden gennem hele forløbet.

BRANDS

Oplevelsesrum der sætter leg og læring i fokus

Specialister i leg og læring

Leg og læring er to uadskillelige aspekter, når vi snakker legepladser.  Det er vores holdning, at leg skal understøtte læring såvel som læring skal understøtte leg. Legepladser skal være et kreativt og rekreativt aktivitetsrum, hvor børn såvel som voksne skal have mulighed for at udforske og udvikle deres motorik og logiske og kreative tænkning. Hertil at det vores vigtigste rolle at sørge for trygge rammer og sikkerhed, når brugerne af jeres legeplads går på opdagelse.

Vi er specialister i alt fra de små detaljer til makrofunktionerne af jeres legepladsmiljø. Vi har øje for, hvorfor placeringen af de enkelte legepladsredskaber har stor betydning for det overordnede flow af legepladsen. Vi planlægger altid vores legepladser med formål, hvor læring, leg og funktionalitet aldrig må stå i baggrunden for det æstetiske udtryk. På den måde arbejder vi ikke i produkter men helhedsoplevelser og historier.

Seneste artikler

Her finder du vores seneste artikler omkring legepladser, træningsmiljøer og fysiske oplevelsesrum. Artiklerne har til formål at give dig så megen nyttig viden og information som muligt vedrørende uden- og indendørs aktivitetsrum.

Legeløsninger med formål

Legepladsspecialist.dk er et legepladsfirma, hvor vi har den rette mængde faglige ballast og viden, der gør, at vi kan og tør levere krøllede og kreative legepladsløsninger.

Funktionalitet og legeværdi  er i top – uden at gå på kompromis med sikkerhed og legepladsens holdbarhed. Vi brænder for at skabe unikke legepladser, som afspejler jeres identitet og behov. Vi er et legepladsfirma, der designer til morgensdagens behov. Derved sikrer vi, at jeres legeplads har den nødvendige holdbarhed i forhold til legeværdi, funktionalitet, sikkerhed og holdbarhed.

Det skal være sjovt, udfordrende og trygt at lege – og det sørger vi for.